ЯСНОВИДСТВО

Ø   Имате въпроси и нямате отговори. Изпрати SMS с текст SIRMA-69  НА ТЕЛ 16 22 21  и задай своя въпрос на известната ясновидка.

 

Ø  Точен поглед в бъдеще и настояще. Изпрати SMS    GADATEL-69  на тел. 16 22 21  и задай своят въпрос на известната гадателка Людмила !


 Ø  ЯСНОВИДСТВО! Правя БЯЛА МАГИЯ  за любов и привличане на партньор в  живота и бизнеса. Развалям черна и премахвам негативна енергия.  Изпрати  МАГ -69  на номер 162221  или ме потърси за разговор на 090363052 . Ясновидката Светлина!

 

Ø  ПРОГНОЗИ И ПРЕДСКАЗАНИЕ за бъдещи, любов, бизнес и пари. Развалям магии и правя муски  . Изпрати  МУСКА-69   на номер 162221 и напиши твоето име , години и въпрос. 

 

 

 Ако постоянно не Ви върви във връзките и любовта , не можете да задържите партньор(ка) до себе си, с тази прогноза може да проверите защо е така. Прогнозата ще ви покаже имате ли ТРУДНА НЕВЪЗМОЖНА ВРЪЗКА , на какво се дължи или е просто СЪДБА, как да я премахнете и ще успеете ли. Какъв човек ви е предопределен и кога ще го срещнете… . Изпратете SADBA-69 на 162221 или се обадете тел:090363011 . Сирма точно ще отговори на Вашите въпроси!

 

 

 

ЯСНОВИДЦИТЕ СА РЕГИСТРИРАНИ НА САЙТА НА http://iasnovidstvo-online.com/ . Можете да зададете Вашите  въпроси към всеки един от тях като в полето за писане първо изпишете името на избрания Ясновидец  и зададете Вашият въпрос.  


ПРИМЕР :  SIRMA  majat mi izneverqva li mi?  


НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗПРАТИТЕ СМС С РЕГИСТРАЦИОННИЯТ КОД, САМО ТАКА , ЩЕ СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ПОЛУЧАТЕЛЯТ Е РЕАЛНИЯТ ИЗПРАТИЛ ЗАЯВКА , А НЕ Е ЗЛОУПОТРЕБА!