Условия за ползване

 I.        УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ 

Моля, прочетете внимателно условията за ползване на www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/


1. www.gery69.com / http://www.realni-zapoznanstva.com/е виртуален информационен ресурс в интернет, създаден в съответствие с действащото законодателство на Република България, предназначен да дава достъп на своите потребители до еротична линия и чат, както и кратки обяви и разговор с хора със специални умения. Предоставените услуги са срещу заплащане, при спазване от страна на потребителите на настоящите общи условия и на законодателството на Р.България. www.gery69.com си запазва правото да поставя допълнителни условия при ползването на услугата като своевременно информира потребителите за това. Предлаганите услуги в www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/ са динамични и подлежат на допълване и промяна с цел тяхното развитие и усъвършенстване. www.gery69.com не носи отговорност за проблеми при предоставянето на услугите, които се дължат на неподходящо оборудване на потребителите.

2. Страниците са собственост на www.gery69.com  ;http://www.realni-zapoznanstva.com/, наричан по- долу доставчик, а потребителите на услугата могат да бъдат лица над 18г. възраст /или подходяща за своята страна  възраст, така че да е навършил пълнолетие/! При използване на услугата, потребителят дава съгласие относно обработка на данните му.

Чрез  посещението на този сайт, Вие се съгласявате с условията по- долу и потвърждавате, че Вашата възраст е над 18 години /или подходяща за своята страна  възраст, така че да е навършил пълнолетие/. Описаните по- долу условия подлежат на промяна и (или) допълване без предупреждение като при техни евентуални промени, ще бъдете уведомени чрез публикуването им в условия за ползване в сайта.

 ПРАВИЛАТА важат за всички потребители на услугата! Посещението на потребителите на страниците на www.gery69.com  ;http://www.realni-zapoznanstva.com  е потвърждение за съгласие с посочените правила и условия!

Рекламираните услуги и обяви на сайта могат да бъдат използвани от потребителите на всички мобилни оператори в Р. България. Също така услугите могат да бъдат рекламирани в различни интернет, телевизионни, радио, печатни медии и др.

КЛЮЧОВА ДУМА: Ключова дума е думата, която определя самият доставчик на услугата, а самите ключови думи, които ще се използват в  www.gery69.com  ;http://www.realni-zapoznanstva.com  при предоставянето на услуги са ПУБЛИКУВАНИ В ОБЯВИТЕ И РЕКЛАМНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ!
 
Доставчикът на услугите може да определи друга КЛЮЧОВА ДУМА, която ще бъде публикувана на местото на променената. Ключовата дума се използва за да може потребителите да бъдат разпределени в различните услуги (SMS чат, разговори на свободни теми, ясновидство, SKYPE разговори и други услуги , но всички за лица над 18 години /или подходяща за своята страна  възраст, така че да е навършил пълнолетие/). Така те ще знаят, че използват точно услугата за която са подали заявка, чрез своя мобилен телефон! При грешно подадена заявка и неправилно изписана ключова дума www.gery69.com не носи отговорност и SMS ще бъде таксуван независимо от това!
 
За да ползва тази услуга, потребителят трябва да бъде над 18 годишна възраст /или подходяща за своята страна  възраст, така че да е навършил пълнолетие/ или да има съгласието на абоната/ собственика на сметката за услугата на мобилната мрежа (мобилният телефон), за да влезе и използва услугата от негово име.
Правото Ви да използвате услугите на www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/  може да бъде ограничено от нас по всякакъв начин, по всяко време и по наша преценка.
 
Ние можем да променим, да отложим или да прекратим по всякакъв начин една от услугите или част от тях, по всяко време и във всякакъв срок без предизвестие по каквито и да е причини и не носим отговорност за евентуални последствия от подобни промени. Също така, можем без уведомление и без обяснение да наложим ограничение върху някои възможности на нашите услуги или да ви ограничим достъп до някоя част от нашите услуги или до всички услуги на www.gery69.com.
Доставчика на услуги www.gery69.com може по всяко време да променя или допълва правилата и условията за ползване или ги замени с нови.
 
Цялото съдържание, публикувано на страниците на www.gery69.com , е обект на авторско право и се притежава изцяло от www.gery69.com, с изключение на снимките, които се публикуват по искане на оператора! Снимките, които са публикувани по искане на оператора са собственост на хората на снимката или автора на снимките и на чат потребителите им е обяснено, че са използвани само като обяснение на оператора!
 
Ако по време на използване на www.gery69.com или съдържанието им настане повреда на хардуер и/или софтуер или на други съдържания на потребителите, доставчикът на услуги не носи никаква отговорност. Услугите, предлагани на нашите страници могат да бъдат зависими от трети страни /доставчици на интернет услуги и мрежови оператори/. Доставчикът не поема никаква отговорност за щети, които могат да бъдат причинени от трета страна. Достъпността на услугите на www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/  може да зависи от техническите служби на трети лица, поради което доставчикът на услуги не носи отговорност за не прекъснато функциониране на предлаганите услуги и също така няма задължение тези услуги да бъдат винаги на разположение.

Вие, потребителите на www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/ , поемате отговорност за действията, които извършвате на нашите страници и услугите, които се предлагат на тях. Авторите на страниците и техните сътрудници не могат да носят отговорност за вашите действия. Ако използвайки страници и услуги, които се предлагат на тях извършвате незаконни дейности, вашите данни включително IP адрес, телефонен номер, време на достъп, ще бъдат предоставени на надлежните органи по тяхно поискване.



                                                                                                      II.            Услугата SMS чат с оператор
 
Услугата SMS  чат ползва кратки номера на цена 2.40 лв. с ДДС 191910;191911;191963;191964;191979;191982;2669 за Република България и кратки номера на цена 1,20 лв. с ДДС 191939; за Република България

  • ВИП Кратък номер 162221 и номер 191997 са с цена на входящ SMS 4.80 с ДДС
  • www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/  предлага и реални разговори с оператор. Тези разговори се таксуват както следва 0,96 с ДДС за номера 090363006; 090363010; 090363011; 090363052; 090363090 и 2,40 с ддс за номер 090363110.  Всеки клиент позвънил на съответният номер се счита, че е запознат с тарифното таксуване на съответният номер и с позвъняването си декларира, че е лице над 18 години или подходяща за своята страна  възраст, така че да е навършил пълнолетие.
За да използвате SMS чат услугата с оператор или потребители е необходимо да изпратите съобщение с ключова дума, посочена с обявата.След което трябва да потвърдите, че имате навършени 18 години /или подходяща за своята страна  възраст, така че да е навършил пълнолетие/, и че искате услугата. Потребителя може да бъде изключен от чата ако наруши правилата на поведение в чата.


Особеност за SMS чат услуга!
1.        SMS чат услугата е със забавен характер и споделената информация (лични данни, снимки, описания и др.) не е необходимо да бъде точна.
2.       SMS съобщенията, които потребителят изпрати, трябва да съдържат правилната ключова дума в противен случай съобщенията няма да бъдат обработени. Доставчикът на услуги в такъв случай не носи никаква отговорност.
3.       www.gery69.com ще използва оператори, които ще общуват с потребителите. Операторите не са длъжни да предоставят лични данни, не са задължени да се съгласят на личен контакт и могат да използват повече от един псевдоним в рамките на SMS чата. Ако оператора не е влязъл в системата, за която потребителя изпраща съобщение, той/тя ще опита да отговори следващия път, когато влезе в системата.
4.       След като потребителя изпрати съобщение с ключова дума на оператора, започва чат с този оператор.  Ако потребителят иска да започне чат с друг оператор, то той трябва да изпрати ключовата дума на друг оператор като SMS съобщение.
 
5.       ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ НА SMS ЧАТ УСЛУГАТА:
5.1. СТРОГО ЗАБРАНЕНО Е ВСЯКАКЪВ ВИД НА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И СЪОБЩЕНИЯ, КОИТО НАРУШАВАТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА ИЛИ КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ПРАВА НА ТРЕТИ ЛИЦА;
5.2. Всякакъв вид на разпространение и информация и съобщения, които нарушават етичните,  расистки, моралните и законови разпоредби на Р. България. Потребителят  се задължава да спазва законовите норми на Република България:
-          Опит за заплахи и /или тормоз и обиди на което и да е лице чрез тази услуга;
-          Използването на тази услуга за друга цел, различна от лична комуникация, особено ако се отнася до предлагането на други услуги и продукти
5.3. Потребителите не са длъжни да предоставят лични данни, нито точно да се представят /например ако е жена може да се представи като мъж и обратно/.
5.4. Оператора може да поиска от потребителя да се представи , но той не  е длъжен да го направи достоверно. Единственото достоверно е необходимо потвърждението, че потребителя е лице над 18 години. Всички оператори и потребители могат да използват различни самоличност, имена и псевдоними, следователно, доставчикът на услуги по никакъв начин не носи отговорност за достоверността на информацията, предоставена в чата. Снимките, които се публикуват по искане на оператора представляват собственост на лицето на снимката или автора на снимката и на чат потребителите им е обяснено, че се използват само като опис на оператора. Доставчикът на услугата не носи отговорност за използването на снимката в печат /вестници, обяви/ и електронни /интернет, телевизия, радио/ медии.
5.5. Потребителят има право и възможност да спре комуникация и използване на SMS чат по всяко време, като не отговори на входящо съобщение от телефонен номер с добавена стойност.
5.6. За да ползва услугата Потребителят трябва да отговори на някоя обява като изпрати SMS  с кодовата дума преди текста на съобщението. Само така ще е сигурен, че разговаря с конкретния оператор по обявата. Потребителят може да получи телефонен номер на оператора на услугата като предварително е длъжен да се информира за цената на телефонния номер с добавена стойност.
5.7. Потребителят се задължава да заплати тарифата на услугата ако е дал неправилен телефонен номер или грешна ключова дума, тъй като и тогава е използвал услугата SMS чат.
 
5.8. Потребителят носи отговорност за съдържанието на изпратените съобщения.
5.9. Ползвайки  SMS чат услугата или всяка друга услуга на нашите страници приемате всички общи и специални условия и правила.
5.10.         Забранява се използването на www.gery69.com с цел разпространение на нелегална порнография или за друго нелегално съдържание .
5.11.         Потребителя може да се подаде оплакване чрез директна форма за контакт или изтрие регистрацията си, като това става в рамките на 5 работни дни. Ако подаденото заявление за премахване на регистрация или оплакване е отправено през почивен ден, то обработването се извършва от първия работен ден в срок 15 работни дни.
5.12.         Потребителя създал профил е отговорен за качената /качените/ от него снимки и за истинността на съобщенията и представянето си.
5.13.         Забранява се употребата на ЧАТ услугата за бизнес цели /например предлагане на нови услуги и продукти/ също така се забранява изцяло секс услуги с/у заплащане – проституция! Забранява се скрита реклама, това се отнася за телефонни услуги с добавена стойност или други интернет услуги!
 
6.       ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДОСТАВЧИКА НА SMS ЧАТ УСЛУГАТА:
6.1. Доставчикът на услуги или операторът има право да прекрати кореспонденцията с потребител, който изпраща SMS, или съобщения в чат услугата със съдържание, което нарушава правилата за ползване на услугата.
6.2. Доставчикът на услугата и неговите партньори не са отговорни за грешки при доставка, които могат да възникнат от страна на мобилния оператор на потребителя.  Доставчикът на услугата не е отговорен за възможни, непълни или недоставени изходящи съобщения. Доставчикът на услугата няма отговорност да непредвидени технически проблеми с устройства, които биха могли да повлияят на функционалността  на операционната система на услугата.
6.3. Доставчикът на услугите може по всяко време да променя или допълни настоящите условия за ползване и да ги замени с нови. Също така запазваме правото на промяна на съдържанието на нашите страници, включително премахването на която и да е услуга или част от нея. 
6.4.Доставчикът е задължен ясно и точно да информира потребителя за тарифата на услугата. Точните тарифи са обявени в даденото рекламно съобщение или на страниците на www.gery69.com .  Оператора,  запазва право да променя цените на услугата като преди това е задължен да уведоми Потребителя.
6.5.Операторът има право да променя тарифата на Услугата, за която веднага точно и ясно трябва да осведоми Потребителя.
6.6.Изключване и ограничаване от отговорност- оператора не поема отговорност  за чужди съдържания на обяви и текстове на потребители.
6.7.Потребителя трябва да обърне внимание, че ползване на www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/ едновременно се счита за попълване на декларация от него за защита на личните му данни, но той не  е длъжен да предостави точни данни тъй като услугата е изцяло с развлекателна цел. С ползването на услугата потребителят дава съгласието, публикуваните от него данни да бъдат използвани за бизнес информационна цел както и за директни маркетингови проучвания и цел. Ако потребителят се откаже писмено, то оператора не може да употреби неговите данни в маркетингови цели и бизнес насока.
6.8.Във връзка с използването на услугата на страниците, потребителя се регистрира с псевдоним, а оператора се отнася поверително  към регистрацията. Оператора може да предаде на трето лице напълно анонимни данни, като се изключат лични данни, демографско положение и остави възраст, пол и други критерии. Оператора гарантира , че в такива случаи по никакъв начин не предава данни, които могат да способстват за идентифицирането на Потребителя. Оператора обработва данните поверително и според желанията на потребителя.
6.9.Оператора има право в определен интервал от време да информира Потребителя чрез SMS  или e-meil  за съдържанието и предлагането на услугата на страниците на www.gery69.com ;http://www.realni-zapoznanstva.com/.
6.10.       Договорът /съгласието/ между потребителя и оператора е сключен за неограничен срок и може да бъде прекратен с отказ от която и да е от двете страни, без обосновка с писмено изпращане на e-meil или на SMS с текст STOP . Отказът влиза в сила от момента на получаването му от другата страна. След отказът на услугата, новата й употреба може да създаде нови, различни договорни отношения.
6.11.       В случай на прекратяване на договора, оператора е задължен да изтрие завинаги от своя регистър данните на потребителя, в случай на искане за това.
6.12.       В случай, че операторът /доставчика на услугата/ разбере за нарушения от страна на Потребителя или деяние, което е в разрез със законите на Република България има право да прекрати правото на ползване на услугата и предаде информация за Потребителя използвал услугата на разследващите органи. Страните могат да направят опит преди това по мирен път да разрешат възникналите конфликти и спорове м/у тях.